Toiminnallisuus kunniaan.

Mitä Beast Strong on?

Beast Strong -ohjelma on vauhdikasta ja hauskaa toiminnallista harjoittelua, joka auttaa kehittämään voimantuottoa, kehon tasapainoa ja hallintaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Näitä kaikkia ominaisuuksia peto tarvitsee niin käytännön arjessa kuin urheilun huipulla. Pedon arkea ovat vetäminen, roikkuminen, nostaminen, kääntyminen, juokseminen, hyppääminen, heittäminen ja käveleminen.

Beast Strong -ohjelma hyödyntää harjoitteita, jotka kehittävät näitä päivittäisiä toiminnallisia liikkeitä. Harjoitteet voivat olla monipuolisista oman kehon painoilla tehtävistä liikkeitä lisäpainoilla tehtäviin kokovartaloliikkeisiin. Harjoittelumme on monipuolista, vaihtelevaa ja hauskaa.

Ohjelma auttaa saavuttamaan yksilölliset tavoitteet turvallisesti, lisää fyysistä hyvinvointia ja kirkastaa mielen.

Kenelle harjoittelumme sopii?

Harjoittelu ei palvele yhtä tiettyä lajia tai tietyntyyppistä yksilöä. Harjoitteluohjelmamme on kaikille sopiva ja tarkkaan mietitty kokonaisuus. Se ottaa huomioon yksilöllisyyden: olipa tavoitteena sitten kilpaurheilla tai onnistua vetämään elämän ensimmäinen leuka. Vastus ja kuorma ovat kaikille sopivia ja skaalattavissa.

Mitä saavutat ohjelmoinnillamme?

Elämä on välillä yllätyksellistä. Kuntoilun ja liikkumisen tulisi olla tasapainossa elämän kanssa: osana arkea. Se ei saa tulla liian tärkeäksi, muita elämänalueita korvaavaksi toiminnaksi, eikä sitä saa täysin unohtaa. Jokaisen pedon tulisi tavoitella tasapainoa ja mielekästä elämää. Huolellisesti suunniteltu ohjelmamme takaa sen, että jokaisella pedolla jää myös aikaa muille elämänaskareille.

Opit treeneissä tuntemaan omaa kehoasi, käymään äärirajoilla ja poistut välillä mukavuusalueeltasi. Tärkeää on myös hauskuus: harjoittelun ei tule olla pelkkää ryppyotsaista ja vakavaa puurtamista. Sen tavoitteenä on lisätä hyvänolontunnetta, kohottaa vireystilaa, omaa jaksamista, opettaa arjen hallintaa, heittäytymistä ja itsensä ylittämistä.

”Kehosi on kuin temppeli.”